Kontakty

Jsme pobočným spolkem SH ČMS
>> www.dh.cz <<
Jsme registrovaní u OSH Nymburk
>> osh-nymburk.webnode.cz <<

UPLYNULÝ VÍKEND

Uplynulý víkend byl pro nás ve znamení krajských kol mládeže v Neratovicích.
Plameňáci i přes průtrž mračen a mýdlový povrch prošli soutěží zkušeně, ač se nevydařilo úplně vše podle představ, všichni si zaslouží velkou pochvalu. Zejména nový oddílový rekord 36,36 s na PÚ CTIF je třešničkou na dortu, o to více, že dráha připomínala spíš vodní kluziště. Gratulujeme. Postup na MČR do Nového Jičína je zasloužený, nelze popřát více než, UŽIJTE SI TO. Gratulaci k postupu posíláme i SDH Březové Hory.
Kluci z dorostu bojovali, co mohli. Série zranění je velmi oslabila ještě před startem, a tak to nakonec stačilo na 4.místo. Gratulace pánové, jste parta s velkým P, bojovnost a odhodlání jste si udrželi až do samého závěru. Děkujeme za krásný požární útok, smekáme před celým týmem, poklona Honzovi a Mikulášovi, jak bravurně zvládli nástřiky, i když ještě před 14 dny netušili, že proudy budou jejich. Uznání patří i Lucii za přesné pokyny strojníkovi. Klobouček pánové (a dámo) máte budoucnost. Gratulujeme k postupu na MČR kamarádům do SDH Střezimíř a Počepice.
Bitvu jak řemen předvedly dorostenky. Po nevydařené štafetě, přišly na řadu excelentní stovky, série osobáčků a skvělý součet stačil na 1.místo. Před požárními útoky bylo jasné, že až 5 týmů je stále ve hře o postup. Nadějný první pokus zhatil postřik jednoho proudu, ovšem koncert druhého pokusu nečekal nikdo, ani holky samotné. Čas 23,98 s byl výsledkem skvělé a precizní souhry celého týmu. Děkujeme princezny. Prokázaly jste nejen pevné nervy, ale především obrovské odhodlání, bojovat až do konce. Další zastávka: MČR Domažlice společně s SDH Petrovice.
Obrovské poděkování bychom rádi vyjádřili Libor Beneš a jeho paní, za zajištění ubytování a velmi milého překvapení v podobě sladkého dezertu. DĚKUJEME, moc si toho vážíme. Děkujeme Petrovi, Denče a Jindrovi za pomoc s dopravou, děkujeme rodičům za podporu.
Děkujeme všem rozhodčím, technické četě a štábu soutěže za hladký průběh a pěkný závod, který jste pro nás připravili.
Byl to pro nás náročný víkend, a to nejen sportovně. Všichni jsme drželi palečky i Adince, která se ve stejný čas chystala na závod mnohem důležitější. Závod o zdraví. Adi, my vyhráli pro tebe a ty vyhraješ pro nás všechny.
JEDEN TÝM, JEDNA RODINA

Podpořili nás 2023:

Spolupracujeme: