Kontakty

Jsme pobočným spolkem SH ČMS
>> www.dh.cz <<
Jsme registrovaní u OSH Nymburk
>> osh-nymburk.webnode.cz <<

MISTŘI

MISTŘI České republiky hry Plamen 2022 ve sportovních disciplínách mladých hasičů.
Příběh, který má všechno, co nezapomenutelný příběh má mít.
Předepsaný scénář, zápletku i drama.
Scénář zněl: Letos nejančíme a na republik postoupíme.
Ovšem nečekaná zápletka přichází již týden před krajem, kdy se zraní Adinka. Nastává drama: Kdo bude balit na dvojicích, kdo bude nalívat na útoku a hlavně, kdo zvládne pumpu tak, jako Adinka???
Přicházejí nutné změny, ale ukazuje se síla tohoto týmu, který spolu pracuje již mnoho let, ale necelý rok včetně Máši a Pavlíka z Uhlířek. Je rozhodnuto. Naskočí Barča z Kostomlátek, která patří do našeho repre týmu děvčat CTIF a premiéru na MČR zažije benjamínek Daneček a Terezka.

Cíl je jasný.
Generálka na olympiádu.
Ukažte sílu týmové práce, chladnou hlavu a hlavně velké srdce.
Do puntíku splněno!!!
Naše tradiční trable se střelbou na ZPV se nekonají. Nechápeme, ale máme radost. Štafety jsou lahůdka, na útok CTIF si věříme a daří se. Obě holky na pumpách jsou skvělé a my ostatní je podpoříme. O sekundu lepší jsou jen kamarádi z Bludova. Proč holky na pumpách? Protože kluci jsou si před olympiádou jistější a holky svou jistotu ještě potřebují trochu získat.
Máco a Andrejko, pyšní jsme na vás.
Pro nás tradiční disciplína pravdy, štafeta dvojic, dál protahuje naše prokletí. Áčko chybuje. Jenže nikdo z nás pořádně nevnímá co se děje vedle. Daneček, Terezka, Barča a Adélka tak trochu v pozadí naší pozornosti dobíhají těsně za áčkem a drama se nekoná. Kluk, který letos ukončil mladší kategorii dokázal zabalit hadici na MČR na úrovni špičky. Hluboká poklona Danieli, tobě i tvým parťákům, jsi náš borec nakonec.
Kámen nám padá ze srdce a na královskou disciplínu nastupujeme s radostí. No tož děvčata, co ty nástřiky v prvním pokusu.
Jdeme na druhý: Skláníme pochvalu Adélce na koši a Andrejce na nalíváni, která nahradila Adinu, Pavel nás trochu napnul a zapojil B až za běhu, Máša a Radim jsou ledově klidní a bezchybní a Máca s Bárou to tentokrát trefují lépe. Víme, že jsme blízko obrovskému úspěchu, ale čekáme co parťáci z Bludova. Letos jsme o malinko šťastnější, ale společná radost je to nejvíc.

PO DLOUHÝCH 15. LETECH ČEKÁNÍ JSME MISTRY REPUBLIKY
Historie se malinko opakuje, protože i tenkrát ve Zlíně u toho s námi byli kamarádi z Kostomlátek Kuba a Tomáš a Roman z Uhlířek. Letos jen v opačném gardu: Barča z Kostomlátek a Máša a Pavel z Uhlířek. Tahle spolupráce zkrátka funguje. DĚKUJEME, VÁŽÍME SI TOHO
Děkujeme mládeži.
Kdo viděl, nezapomene, kdo neviděl, možná ho tyto řádky vtáhnout do té úžasné atmosféry letošního MČR.
Možná jí zapříčinil malý útulný, skoro rodinný stadionek v Hradci, možná skladba účastníků. Děkujeme za fair play podporu z dalších týmů, děkujeme za gratulace vám všem, kteří je stále posíláte, děkujeme organizátorům.
A nejvíc DĚKUJEME TRENÉRŮM
Terezce, Lucce, Tomovi i Mírovi Mášovi. Nespíte, nejíte, nic nestíháte, protože jste s námi.
DĚKUJEME
Děkujeme obci Písková Lhota za podporu s dopravou, děkujeme našemu veliteli Jindrovi za tvou trpělivost s námi a děkujeme SDH Kluk a OSH Nymburk za pomoc při přípravě.
Děkujeme Honzovi, Ondrovi, Jarce a Ireně za boží fotky.
Děkujeme kamarádům z Bludova i ostatním týmům na MČR za super závod.
A teď už zase hurá do olympijské přípravy všichni společně.
Příběh nekončí my jedem dál...

Držte palce našemu dorostu na MČR v Ústí a hlavně za tři týdny nám všem na hasičské olympiádě v Celje.

Podpořili nás 2023:

Spolupracujeme: